Порноактриса претендентка за ръката на Христо Сираков

В понеделник приключи  поредното реалити, този път на TV7, ‘Милионер търси съпруга’, в което главен герой беше  Христо Сираков, известен повече като Христо ‘Стоте манеке

2012-02-01 21:34:00
Порноактриса претендентка за ръката на Христо Сираков

В понеделник приключи  поредното реалити, този път на TV7, ‘Милионер търси съпруга’, в което главен герой беше  Христо Сираков, известен повече като Христо ‘Стоте манекенки’.

Въпреки всички предварителни  изявления на милионера, че търси по-улегнала жена, той остана верен на себе си и от големия брой момичета, който включваше и жени, доста по близки по възраст до него, той все пак си избра 20-годишната Елена Рашева. Явно разликата от 35  години не притеснява нито него, нито неговата избраница.

Елена е студентка по криминалистика във Варна. Все пак Сираков си остави вратичка /явно не е имал никога никакви намерения да се обвързва, а предаването е било само рекламен трик/, като заяви, че времето е било малко за опознаване и все още няма намерение да предлага брак. С това  Сираков попари мераците на златотърсачките.

Финалът не мина и без изненади. Една от претендентките за ръката на милионера беше Виктория Радина. Тя беше определена от някои  като красавица /нещо доста спорно всъщност/, но се установи, че е много ограничена, а на всичкото отгоре  с прекалено високо самочувствие.  

Тя беше сигурна, че е спечелила състезанието, когато  изненадващо беше дисквалифицирана. Причината? Оказа се, че Виктория е една от най-известните български порноактриси с псевдоним Никита Булгари...

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SoCool
преди 12 години

Те всичките какво са ме се натряскали на тоя "СТАРЕЦ" сигурно бащите им са по - млади от него... Но комент.....

SweetySmallDevil
преди 12 години

:D всички в тва предаване са ограничени ... не знам как не ги е срам да излязат и да се натягат на някакъв 57 годишен ... бащите им на половината от тях сигурно са по-млади ... смяяях! СМЯХ!! ... е тва са 80% от женското поколение в България в момента, всяка гледа да си хване някъв богаташ да ги издържа, вместо да си размърдат задните части и сами да просперират в живота ... жалки са.. ЖАЛ-КИ!!! ... :)

kaRamella
преди 12 години

Ем то е ясно че няма да и предлага брак. Всичко си е за шоуто. И да наистина е много ограничено това момиче.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия